• EnglishEnglish
Психологът Надя Денева представя книгата на Магдалена Пюскюлева „Силата на седемте изкуства“
09 ноември 2019 г. 11:00 ч. – 12:00 ч.

Полезно четиво и помагало за арт и трудотерапевти, психолози, педагози, социални работници, за пеещи, рисуващи, танцуващи, актьори, пишещи, фотографи, кулинари, за хора с отношение към здравословен начин на хранене и живот. И за всички, които имат естетика в душата си. В книгата има кратка история на 7-те изкуства и как те се превръщат в психологична практика. Има практични съвети с подчертано ползите от конкретното изкуство и как то влияе балансиращо на конкретните енергийни центрове, наречени чакри.

Магдалена Пюскюлева е арттерапевт, магистър психолог консултант, педагог по изобразително изкуство. Родена е в гр. Стара Загора през 1979 г.  3 поредни години е лектор на фестивал „Здравей здраве” – Варна.

Като художник  има четири самостоятелни изложби и една сборна. Като поет още в ученическите си години печели награда в конкурса за детска поезия "Христо Кацаров" в гр. Стара Загора. В същата година е носител на златен медал в международния конкурс в Индия гр. Шанкар. Заема първо място в конкурса с "Дъх на пролет" - гр. Стара Загора. Втора е в конкурс - поредицата "Днес и утре". Има публикации в сборник "Кокиче", участие в конкурса "Младежта против фашизма" и др.