• EnglishEnglish
В „Дълбините на душата“ с Румяна Халачева
06 юни 2023 г. 18:00 ч. – 19:00 ч.
Читалня (синя) първи етаж

На 6 юни (вторник) от 18:00 ч. в Читалня (синя) І етаж Румяна Халачева очаква своите читатели с новата си книга. „Дълбините на душата“ е роман за българския дух, за силата на любовта и прошката, за Божествената същност на всеки от нас, която ни дава възможност да променяме себе си и света. Защо през последните години страданието се увеличи неимоверно? Какви кармични товари носим през многото си прераждания до днес и как да се освободим от тях? Защо в душите ни внезапно и необяснимо избликват мъка, болка и тъга и как да ги превърнем в Светлина? Съществуват ли начини да запазим здравето си и да удължим младостта? Какво бъдеще очаква България и света и можем ли да му въздействаме? В романа ще намерите отговори на тези въпроси. Той е продължение на „Дълбините на древността“, но може да бъде четен и самостоятелно. И двата романа носят силен положителен заряд и помагат по най-неочаквани начини.

Поредицата „Дълбините“ съдържа засега 2 романа, които поднасят истински житейски, духовни, езотерични знания в увлекателна форма, за да се възприемат леко и приятно, като приказка. Макар и романи, те съдържат много истина. Всяко от описаните в тях места е истинско, всеки от героите има действителен първообраз и повечето от случките и разговорите са истински. Затова ефектът на тези романи не е просто духовно удовлетворение и удоволствие от четенето, а практическа полза. След „Дълбините на древността“ Румяна Халачева предлага на читателите второ заглавие – „Дълбините на душата“.

За автора: Румяна Халачева е завършила Математическа гимназия „Иван Гюзелев“ в гр. Габрово и ВИНС „Димитър Благоев“ в гр. Варна. След дипломирането си заема ръководни длъжности в няколко български и чуждестранни фирми във Варна и София. През този период пламва желанието и за духовни знания. Прочита много мъдри книги и трупа жизнен опит, който през 2011 г. решава да предаде на другите чрез един увличащ и изпълнен със сериозни знания роман - „Дълбините на древността“. Книгата е писана в продължение на пет години и редактирана още две. Авторката не бърза да я завърши, а следва знаците и подсказките в живота си. Пишейки, тя осъзнава, че мечтае за възраждането на българския дух. През 2021 г. Румяна Халачева издава продължение на първата си книга със заглавие „Дълбините на душата“.