• EnglishEnglish
"Събуждане" 7
13 май 2017 г.

Съвременната наука за дишането предлага много теории, но кои основни елементи коренно променят „възгледите“ ни за него, с оглед постигане на здраве, младост, регенерация, дълголетие и себереализация. Възможно е в днешно време, да преустановим дихателната дейност на физическо ниво за определен период от време, при определени условия и подготовка. Именно тогава се осъществява транформационен „скок“. Контролът и управляването на дишането е процес, който подлежи на овладяване. Неговата основна задача е да се намали окисляването на организма в процеса на естественото дишане, а като максимум – да се премине към дишане с енергийно тяло.
Какво става с нас когато практикуваме "недишане", тоест анаеробно дишане? Повишава се енергията на човека, регенерират се клетките и капацитета на организма като цяло се  повишава във всичките му аспекти и дейности. Органи и системи започват да работят по-добре и естествено заложеното в нас самооздравяване действа активно. С повишаване силите и възможностите на човешкото тяло, чрез анаеробно дишане постигаме регенерация, подмладяване, оздравяване и дълголетие. Чудесни резултати, но трябва да се потрудим за тях. Разбира се практиката на анаеробно дишане трябва да е редовна, с постенно увеличаване на дишането по този начин (това реално е преустановяване дишането с белите дробове). Условие за постигане на това дишане е предварително да сме почистили физическо тяло и фини тела, както и преминаване на хранене със "жива" храна и сокове, чисти мисли и действия, отказ от негативизъм, от зависимости, от вредни навици. Пътят за това ни дават будителите от новото поколение Красимир Гечев и Богомила Христова.

Красимир Гечев е Човек на знанието, Ментор по себепознание и себереализация на Човека, Учител по Айкидо, Будител. През септември 2013 г. Красимир Гечев достига спиране на дишането с физическо тяло за повече от 10 часа. Впоследствие още няколко пъти е преминавал в състояние на продължително спиране на дишането с физическо тяло. В периода след 2013 г. за голям период от време не е ползвал твърда храна и вода. Един от резултатите от всичко това е 100 % регенериране на тяло му.

Богомила Христова е Изследовател на себе си и света, Творец на реалности, Вдъхновител. Богомила има сериозни достижения по пътя на промяна формите на енергийно обезпечаване на тялото, като неползване на твърда храна и вода за повече от 6 месеца, както и спиране на физическото дишане за период от 20 минути по системата дзогчен. Като Берегиня управлява процесите на взаимодействието ни с невидимия свят.

Още по темата