• EnglishEnglish
"Събуждане" 8
03 юни 2017 г.

Съвременната наука за дишането предлага много теории, но кои основни елементи коренно променят „възгледите“ ни за него, с оглед постигане на здраве, младост, регенерация, дълголетие и себереализация. Възможно е в днешно време, да преустановим дихателната дейност на физическо ниво за определен период от време, при определени условия и подготовка. Именно тогава се осъществява транформационен „скок“. Контролът и управляването на дишането е процес, който подлежи на овладяване. Неговата основна задача е да се намали окисляването на организма в процеса на естественото дишане, а като максимум – да се премине към дишане с енергийно тяло.
Какво става с нас когато практикуваме "недишане", тоест анаеробно дишане? Повишава се енергията на човека, регенерират се клетките и капацитета на организма като цяло се  повишава във всичките му аспекти и дейности. Органи и системи започват да работят по-добре и естествено заложеното в нас самооздравяване действа активно. С повишаване силите и възможностите на човешкото тяло, чрез анаеробно дишане постигаме регенерация, подмладяване, оздравяване и дълголетие. Чудесни резултати, но трябва да се потрудим за тях. Разбира се практиката на анаеробно дишане трябва да е редовна, с постенно увеличаване на дишането по този начин (това реално е преустановяване дишането с белите дробове). Условие за постигане на това дишане е предварително да сме почистили физическо тяло и фини тела, както и преминаване на хранене със "жива" храна и сокове, чисти мисли и действия, отказ от негативизъм, от зависимости, от вредни навици.

Мисленето определя нашата реалност, битие днес, очакване за утре, действителност която сами творим. Да помислим преди да сме помислили за какво ще мислим. Не е игра на думи. Пробвайте, вложете енергия и увереност и ще получите успех. Ако се колебаете, ако ви е страх от резултата, ако прогнозирате отрицателен резултат, няма да го чакате дълго, защото той вече бърза към вас.

Кой ни показва стъпките, пътеката, пътя и как да го извървим?

Красимир Гечев е Човек на знанието, Ментор по себепознание и себереализация на Човека, Учител по Айкидо, Будител. През септември 2013 г. Красимир Гечев достига спиране на дишането с физическо тяло за повече от 10 часа. Впоследствие още няколко пъти е преминавал в състояние на продължително спиране на дишането с физическо тяло. В периода след 2013 г. за голям период от време не е ползвал твърда храна и вода. Един от резултатите от всичко това е 100 % регенериране на тяло му.

Богомила Христова е Изследовател на себе си и света, Творец на реалности, Вдъхновител. Богомила има сериозни достижения по пътя на промяна формите на енергийно обезпечаване на тялото, като неползване на твърда храна и вода за повече от 6 месеца, както и спиране на физическото дишане за период от 20 минути по системата дзогчен. Като Берегиня управлява процесите на взаимодействието ни с невидимия свят.

Още по темата