• EnglishEnglish
"Събуждане" 9
24 юни 2017 г.

Мисленето определя нашата реалност, битие днес, очакване за утре, действителност която сами творим. Да помислим преди да сме помислили за какво ще мислим. Не е игра на думи. Пробвайте, вложете енергия и увереност и ще получите успех. Ако се колебаете, ако ви е страх от резултата, ако прогнозирате отрицателен резултат, няма да го чакате дълго, защото той вече бърза към вас.

Почистване на фините тела и нива на съзнанието. Освобождаване от личните дълбоки страхове, обиди и грехове, осъзнати или дълбоко спотаени, за които не мислим, наши и на предците от родовете ни. С двете медитации които направихме постигнахме баланс и равновесие.

Кой ни показва стъпките, пътеката, пътя и как да го извървим?

Красимир Гечев е Човек на знанието, Ментор по себепознание и себереализация на Човека, Учител по Айкидо, Будител. През септември 2013 г. Красимир Гечев достига спиране на дишането с физическо тяло за повече от 10 часа. Впоследствие още няколко пъти е преминавал в състояние на продължително спиране на дишането с физическо тяло. В периода след 2013 г. за голям период от време не е ползвал твърда храна и вода. Един от резултатите от всичко това е 100 % регенериране на тяло му.

Богомила Христова е Изследовател на себе си и света, Творец на реалности, Вдъхновител. Богомила има сериозни достижения по пътя на промяна формите на енергийно обезпечаване на тялото, като неползване на твърда храна и вода за повече от 6 месеца, както и спиране на физическото дишане за период от 20 минути по системата дзогчен. Като Берегиня управлява процесите на взаимодействието ни с невидимия свят.

Още по темата