• EnglishEnglish
Билколечението и човекът в ерата на високотехнологичното общество
19 февруари 2019 г. 17:30 ч. – 19:00 ч.
Читалня, ет. 2

Лекция засягащи актуалните въпроси за смисъла на живота, за цената на човека и мястото на билколечението в ерата на високотехнологичното общество и прогреса на фармацевтиката.

В историята на едно семейство билките, билколечението, изучаването на стари рецепти и създаване на нови, се твори с доброта и съпричастност към болката. Такова е семейството на Васил Дамянов, знанието от предците му, което предава и на децата си. „…Отнoшeниeтo ми ĸъм caмия ceбe cи, близĸитe ми, ĸoнтaĸтитe ми c xopaтa, пoглeдът ми бeшe впepeн в пpиpoдaтa, в цвeтятa и няĸaĸвa cилa мe ĸapaшe дa бъдa cpeд тяx, знaex, чe имeннo тaм щe пoлyчa изцeлeниe“.

Ще гостува синът му Делян Дамянов, който съчетава знанията и старите рецепти с новите подходи и технологии. Всичко се изпитва от членовете на семейството - как действа, добро ли е, а може ли да стане още по- ефективно? Така любовта към човека и природата, увереността, че можем да се лекуваме с природни средства, ражда нови и нови рецепти.

Заповядайте на тази среща. Очаква ни неформален разговор с г-н Делян Дамянов. Ще получите отговори на въпросите си, нови знания. Природата е Велика лечителка.