• EnglishEnglish
Благодаря Ви!
16 август 2017 г.

Уважаема Госпожа Директор,

Бих искала да споделя изключително положителните си впечатления от Вашите служители в Детския отдел на Русенската Библиотека.

Искам да изкажа своята благодарност на дамите, които работят там - прекрасни професионалисти, които с много въображение и търпение изпълняват своите задължения. Благодаря им за отзивчивостта и любовта, с която вършат своята работа и за отдадеността към нашите деца. 

Надявам се, че въпреки натоварените делници (покрай бягащите и крещящи деца), те ще продължават да отварят пътищата към знанието за нашите деца.

Инициативите и интересните занимания, които подготвят, предоставят на нас родителите възможността да подарим на своите деца вълнуващи сутрини и следобеди. И радостта в очите на сина ми, когато му казвам, че отиваме в библиотеката, се дължи единствено и само на прекрасната и зареждаща атмосфера, в която ни посрещат Вашите служители.

Надявам се, Вашите инициативи и дейности да придобият още по-голяма публичност и популярност и да успеете да запазите мотивацията на прекрасните хора, с които работите.

С Уважение и Възхищение

Виктория Ангелова