• EnglishEnglish
Втора среща с д-р Ани Димитрова
23 януари 2020 г. 17:30 ч. – 18:30 ч.
Читалня І етаж

Как организмът са справя с преработването и  усвояването на различните храни и полезните вещества в тях?  Дали имаме непоносимост към конкретни храни и как да установим това?  Как да развием  умението си  да се вслушваме в сигналите на тялото ни? Това са част от въпросите, на които д-р Ани Димитрова ще отговори, защото темата за храната и здравословното  хранене е обширна  и ще е повод за нови срещи.

Всекидневно здравето ни е застрашено от хиляди вредни въздействия. Има неблагоприятни влияния, които не можем да премахнем, но защо не започнем поне с дребните стъпки, които да подобрят нашия микросвят и качеството на живота на тези, които обичаме и разбира се на нас самите. Правилният хранителен режим е от първостепенна важност за доброто здравословно състояние. Д-р Ани Димитрова предлага  няколко прости правила, които да спазваме в своя хранителен режим.

Напомняме, че през ноември 2019 г. тя представи на читателите на Регионална библиотека „Любен Каравелов” своята книга „Най-добрият лекар … си ти. 7 стъпки към здравето и живота, които искам”.