• EnglishEnglish
Джина Стоева дари книги на библиотеката
15 юни 2018 г.

Джина Стоева дари днес 58 книги от личната си библиотека на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе. Тя подчерта, че го прави, защото е русенка и смята, че мястото на книгите й е именно тук. Джина Стоева се върна в спомените си, когато, най-вече като студентка в Русенския университет, често е прекарвала времето си тук, сред книгите. Отбеляза, че, изучавайки специалността административен мениджмънт, е намирала подходящата литература.
Като жест на благодарност от страна на Библиотеката пиарът Драгомира Георгиева връчи на Джина Стоева Свидетелство за дарение и читателска карта, на които певицата много се зарадва. Отново се върна в спомените си, когато е била читател и е имала читателски картон. Зарадва се, че днес вече картата е удобна да се носи в дамско портмоне. Направи й впечатление факта, че има много хора в културната институция.
Джина Стоева получи като подарък и каталог от XIII Международен конкурс за екслибрис „EX LIBRIS – EX LIBERTAS 2017“, както и други библиотечни издания.