• EnglishEnglish
ЗА РОДЕНИТЕ ПОД ЗНАКА НА ЛЪВ, КРЕЯ СПОДЕЛЯ…
24 юли 2018 г.

Скъпи читатели!

От 22-ри юли, 23:01 ч. до 23-ти август, 07:10 ч. Слънцето върви през най-най-слънчевия знак. Най-слънчев, защото именно Слънцето управлява Лъва.

Лъвовете са човеци с големи сърца! Лъв означава цар, царщина, корона, власт, ето защо Лъвовете най-често са в управлението. Показност не им липсва. Но са и великодушни хора, склонни да забравят и прощават, както и да закрилят слабите. Те са лоялни и щедри, ала не бива да се забравя, че определено се нуждаят от внимание. В приятелството демонстрират вярност и подкрепа.

Сериозен техен проблем е доверчивостта; те често са като децата (любов и деца са ключови думи за знака). Друга слаба страна е силната им податливост на ласкателства. Около тях винаги се присламчват хора, които ги засипват с комплименти, с идеята да ги използват. Те подхождат към всеки съвсем чистосърдечно и естествено и очакват същото. Е да, ама – не! Резултатът обикновено е следният : множество прободни рани по гърба. Съветвам Лъвовете да си изградят по-стабилни отбранителни съоръжения и винаги да са нащрек, когато ги ласкаят!

Книгите, които препоръчвам за зодията, са:  биографии на известни дълго управлявали династии, любовни драми, детски приказки.

И помнете, че проверената, истинската информация ще намерите гарантирано в библиотеката!

С обич,

КРЕЯ