• EnglishEnglish
За вълновата медицина. От психиката до тялото.
29 май 2018 г. 17:30 ч. – 19:00 ч.
Фоайе, ет. 2

Д-р Пламен Кьосев е доктор хомеопат и психолог, работи в Москва Медицински център Хомо 89”. Написал е книга за билките "Полный справочник лекарственных растений", в който са описани 1050 растения. Издадена през 1999 година и почти всяка година се преиздава.

В работата си д-р Кьосев използва спектрално-динамичната диагностика и корекция на здравето, приложението на вихрови потоци и лечението с тяхна помощ на онкологични и други патологични връзки в междуклетъчното пространство, както и средства на хомеопатията.

В Клуб "Здраве" са гостували лекари хомеопати при голям интерес от страна на публиката. Ще имаме удоволствието отново да срещнем любопитството с професионализма. Ще стане дума за новости в лекуването, за вълновата медицина, за "неизлечимите болести" отстъпващи пред нея, за новите надежди за здраве и бъдеще. Защото няма нещо, което не се повлиява, органи, системи, дух, душа, психика. Човекът е единно цяло и холистичния подход към диагностицирането и лечението дава най-сигурните резултати.