• EnglishEnglish
За родените под знака на БЛИЗНАЦИ, Крея споделя…
24 май 2018 г.

Четенето обогатява духа. И ако то е необходимост за вас, то вие никога няма да скъсате вашата връзка с душата!
Скъпи читатели!
От 21 май 2018 г., 05:18 часа Слънцето вече е в Близнаци. Като се има предвид, че ключова дума на знака е ум, представете си какво четене сега ще падне! Книгите ще са на първо място, както и всичко, което човърка мозъка и го кара да работи - кръстословици, судоку, табла, шах, пъзели и карти.
Променливи и адаптивни хора са Близнаците. И не се учудвайте, че могат да вършат в едно и също време две неща. Имат бързи и точни възприятия и могат да предъвкват неопределено количество подробности. Умът на всеки един Близнак е невероятно възприемчив. Неспокойната им, любознателна и често невротична природа постоянно търси нещо ново. Ако познавате някой, който рядко ползва фразата „не знам“ и винаги ще скалъпи нещичко по темата, сигурна съм, че е Близнак!
Меркурий, който е управителят на Близнаци, отговаря за библиотеките, както и за реда и подредбата на целия библиотечен фонд. 
Според мен сега, докато Слънцето е в Близнаци, ще се чете повече от обичайното и то на всякаква тематика. Автори, които препоръчвам са: Джефри Арчър, Дейвид Балдачи, Александра Марина, Милан Миланов, Милен Русков и Венета Райкова.

И помнете, че проверената, истинската информация ще намерите гарантирано в библиотеката!
С обич, КРЕЯ!