• EnglishEnglish
За родените под знака на Овен астрологът КРЕЯ препоръчва…
19 март 2018 г.

Четенето обогатява духа. И ако то е необходимост за вас, значи никога няма да скъсате връзката с душата си!

Скъпи читатели! 

След студената зима а и след тазгодишните изненади на Малък Сечко, всички вече тръпнем в очакване на пролетта. Изумителен сезон. Сега цялата природа се възражда за новия живот. Неслучайно в астрологията, заедно с пукването на пролетта идва и Новата година. С Овен започва зодиакът. 

През настоящата 2018 г. Слънцето влиза в този първи знак на 20 март в 18:17 часа и ще го напусне на 20 април в 6:04 часа. Марс е естественият управител на Овена, а той е богът на войната в митологията на Древен Рим. Когато заговорим за Овни, асоциацията ни насочва към агресия, войни.

Докато за кротичките Риби са типични по-скоро депресивни състояния, за Овните вървим по линията агресивни. И едното, и другото са психични състояния извън баланс, т.е. добре е да се чете отново психология. Темите за спорта и лова също са препоръчителни. И разбира се, най-вече военната тематика. 

Авторите, които препоръчвам, са: Дейл Карнеги, Станислав Мюлер, Хорхе Букай (психология); Майкъл Уайт, Еджидио Иветич, Чарлз Месинджър, Паул Карел (военно дело); Катлийн Мураками, Венд-Уве Бьок-Беренс (спорт)

С обич, 

КРЕЯ 

И помнете, че проверената, истинската информация ще намерите гарантирано в библиотеката!