• EnglishEnglish
За родените под знака на РАК, Крея споделя…
21 юни 2018 г.

Четенето обогатява духа. И ако то е необходимост за вас, то вие никога няма да скъсате връзка с душата си!

Скъпи читатели, 

От 21 юни 18:55 ч. до 23 юли 05:52 часа Слънцето ще премине през Рака, който е управляван от Луната. Ключовите му думи са дом и семейство, а в по-широк смисъл се разбира род, родина, корени, предци. 

Нека кажа, че Раците са два типа. Едните са родени патриоти и сред тях е изключено да срещнете авантюристи или безотечественици. Те знаят родословните си дървета и се отличават с фанатична преданост към своите родители и родната страна. Където и да пътуват, изпитват носталгия и тъга по родната стряха и в крайна сметка винаги се завръщат там, където са се родили. Другите са подобни на онези познати в природата раци-пустинници. Те излизат и живеят в чужбина, дори обичат да се скитат къде ли не по света! И пак, обаче, милеят за бащината къща.

Раците премного тачат традициите. Няма кой да пише, разказва и съхранява историята повече от тях. Миналото играе важна роля в живота им и те вярват в свещените институции като семейната Коледа и сватбите в бяло. Още нещо - ужасно държат на храната, все пак Ракът в астрологията управлява стомаха!

Автори, които препоръчвам, са: на първо място патриархът на българската литература, роден под знака на Рака - Иван Вазов, Николай Овчаров, Токораз Исто, Беър Грилс, Антон Цаневски, Гордън Рамзи, Фройд.

И помнете, че проверената, истинската информация ще намерите гарантирано в библиотеката! 

С обич, КРЕЯ!