• EnglishEnglish
За родените под знака на Телец, Крея споделя…
20 април 2018 г.

Четенето обогатява духа. И ако то е необходимост за вас, то вие никога няма да скъсате връзка с душата си!

Скъпи читатели,

от 20 април 2018 г. в 06:14 часа Телецът влезе в своето владение. Неговото царство ще приключи на 21 май в 05:18 ч. Дойде времето, когато природата цъфти, обаче рядко връзва. Същото е в сила и за браковете, сключени сега. Не се женете в месец май.

Венера - планетата на любовта, е повелителката на Телеца. За разлика от Рибите, които символизират безусловната любов, при Венера винаги има условия. И тъй като тя отговаря и за кюлчетата злато (ключовите думи на Телеца са имоти и пари), то доста често тук условията се измерват с финикийски знаци.

Други територии, подвластни на Венера като управителка на Телеца, са строителството, градинарството, виното, сладкишите и захарта, бижутата, рисуването, пеенето, театърът и музиката. Действието на Венера винаги е хармонично. Тя влияе върху емоционалните връзки, нежността, морала, и женитбата. Управлява клюките, общителността, наклонностите, лукса, удоволствието и преценката.

Автори, които препоръчвам, са: Лиза Харисън, Елиф Шафак, Даниел Стийл, Симон Елкелес, Марина Фиорато, Джон Ъпдайк, Фредерик Бакман, Виктор Пасков, Елизабет Лоуел, Колийн Хувър,Фиона Дейвис.

И помнете, че проверената, истинската информация ще намерите гарантирано в библиотеката!

С обич, КРЕЯ!