• EnglishEnglish
Здраве, свобода, баланс, ЖИВОТ, ПЪЛЕН С ЕНЕРГИЯ!
29 ноември 2023 г. 17:30 ч. – 18:30 ч.
Читалня (синя) І етаж

На 29 ноември (сряда), в 17:30 ч., в Читалня (синя) на І етаж Клуб „Здраве“ на библиотеката кани русенци на втора среща с Галина Атанасова. Тя е продължение на проведения на 10 ноември разговор  "Промени мисленето си, за да промениш и живота си".

Галина Атанасова ще отговаря на въпросите на читателите. Възползвайте се от поредната възможност да се запознаете с ТРАНСДЕРМАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ за самопомощ! Сами може да сте полезни на себе си, роднини и приятели за здраве и финансова "благодат"!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТРАНСДЕРМАЛНА ТЕРАПЕВТИЧНА СИСТЕМА?

Това е методът за приемане на активно вещество директно в капилярите чрез преминаването му през кожата, без да се губи дозата по време на процеса на усвояване в храносмилателната система.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ТТС?

Ускорен ефект;

Не нарушава функцията на черния дроб;

Мека, дозирана форма за външна употреба с продължително освобождаване на субстанцията. Положителен резултат винаги има, той е траен и стабилен, защото действа като природата - дава енергия, съживява клетките и подсилва организма.

Галина Атанасова ще отговаря на въпросите на читателите в Читалня (синята) І етаж на библиотеката на 29 ноември 2023 г. от 17.30 ч.