• EnglishEnglish
Йелена Бабич представя своя първи роман "Семейство Боровняк"
19 май 2021 г.

За нас е голяма радост да познаваме (макар и виртуално) и да работим с г-жа Йелена Бабич от Сърбия, град Прокупле. Тя е креативна и енергична жена, преподавател, който работи усилено и заслужено получава награди за своята методическа и педагогическа работа. Работи в начално училище в село близо до гр. Прокупле с ученици от 1, 2 и 4 клас.

Носител е на наградата "Най-добър педагог на Сърбия", "Похвала на Свети Сава на община Прокупле", плакет на Учителското сдружение в Ниш. Има звание педагогически съветник.

Откроява се с изключителната си педагогическа дейност и ангажираност. Новатор и  мотиватор за развитието на учениците, учи ги как да бъдат граждани на 21 век.

Майка на четири деца - Милица, Неманя, Наталия и Николия.

В това видео тя ще ни представи своя първи роман - "Семейство Боровняк", който разказва за израстването и пакостите на група деца през лятната ваканция. Надяваме се скоро да го видим преведен на български език.

Специално за нас и нашите читатели Йелена сама е подготвила  текст на български език към видеото. Тъй като тя не е преводач, има известни неточности в изказа.