• EnglishEnglish
Как да се храним?
07 април 2017 г.

Сърдечно-съдови заболявания, метаболитен синдром и диабет са едни от най-честите заболявания в наши дни. Добрата новина е, че с правилно хранене могат до голяма степен да бъдат предотвратени. Дори и след тяхното възникване могат да бъдат повлияни с промяна начините на хранене и живот като цяло. Д-р Анна Йорданова обърна внимание на правилните навици на живот, как да се изградят и защо е важно храненето при тези заболявания.
Диетологът е този, който дава насоки какво да се прави при всеки отделен човек, според индивидуалните нужди, потребности, основно и съпътстващи заболявания. Просто за всеки човек „това, което трябва да прави“, е различно.
Д-р Йорданова е постигнала изключително добри резултати при пациенти, като намаляване на лекарствата и подобряване на качеството им на живот. Те се чувстват много по-добре: жизнени и енергични са, по-подвижни и в по-добро настроение.
Това е страхотно чувство на удовлетворение и на изпълнен дълг към пациента. Надяваме се повече хора разберат ползата от профилактиката, за да "добавят живот към годините".