• EnglishEnglish
Нещо лично и „Без реклами“
29 април 2024 г.

Нещо лично и "Без реклами" дойде да сподели с русенци Магърдич Халваджиян в библиотеката на 26 април. Близо 300 души имаше в залата, а времето мина неусетно с продуцента и неговия съавтор Влади Априлов. Двамата представиха бестселъра „Без реклами“, как се е зародила идеята за написването му, какви случки от живота си споделя Маги с читателите и какви интересни моменти от творческата му биография не са намерили място между кориците.

Гостите благодариха за топлия прием на русенци и спокойната атмосфера, поговориха си с присъстващите и, разбира се,  дадоха автографи и се снимаха с желаещите. От домакините получиха ВИП читателски карти на посланици на библиотеката, каталози от издания на Международния конкурс за екслибрис, организиран от културния институт, и интерактивния албум „Послания на времето. Академик Михаил Арнаудов – познат и неизвестен“ – печатно издание на библиотеката.

Събитието беше част от турнето на автобиографията на Маги, организирано от издателя му Софтпрес. Благодарим, че избраха библиотеката за премиерата на книгата в Русе.