EnglishEnglish
Нов уникален и свръхмодерен „художник” се труди вече в Библиотеката
22 ноември 2017 г.

Имаме удоволствието да съобщим на многобройните ни читатели, приятели и почитатели, че Регионална библиотека „Любен Каравелов” разполага с най-новия модел двустранно печатащ, цветен принтер „Xerox” B7025. Мултифункционалното устройство притежава десетки съвременни опции, които отговарят на съвременните дигитални стандарти на 21-то столетие и са последна дума на технологиите в това отношение.

Принтерът  е на разположение на читателската аудитория и на всички, които ползват непрекъснато разширяващите се услуги на библиотеката. С него могат да извършват десетки издателски операции. Машината има екстри, които са в състояние да задоволят и най-претенциозните ползватели на нашите услуги.  Към основните характеристики трябва да отбележим т.нар. „стандартни функции”- копиране, имейл, печат, сканиране; в допълнителните екстри нашият перфектен „художник” притежава: Walkup факс и вграден четец на RFID карти на Xerox. 

И за да не изпадаме в прекалено сложния лабиринт от необятните възможности на тази съвременна техника и технология, ще добавим само още няколко, наистина уникални качества на нашия/Вашия помощник: Време за извеждане на първа страница, копиране - само 6.8 секунди! И време за извеждане на първата страница, печат - 10.4 секунди. 

Подобни параметри, разбира се, са напълно обясними и постижими за технологично въоръжения 21-ви век, но по-същественото в нашия случай е, че ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ И КЛИЕНТИ НА БИБЛИОТЕКАТА, И ГРАЖДАНИ на Русе могат да ни посетят, да си поръчат уникални цветни копия на документи и страници от книги, да им отпечатаме по техен проект страници и копия на документи, които искат да притежават, с гарантирана устойчивост срещу остаряване на филма върху хартията и перфектно изпълнение.

За ценовата листа и размерите, които можем да отпечатваме погледнете в страницата „Услуги” на нашата електронна платформа (сайт). Желаем Ви спорна работа и Ви обещаваме много незабравими мигове и емоции с новия, уникален и съвършен „художник”, който е разположен в партерното фоайе на библиотеката. Ще Ви обслужат квалифицирани специалисти, ще имате възможност да се посъветвате и да изберете най-оптималния вариант за  превръщането  на Вашите цветни мечти в реалност ТУК и СЕГА!