• EnglishEnglish
От Голямата Виена за Малката Виена
13 септември 2019 г.

Екипът на Регионална библиотека "Любен Каравелов" бе трогнат днес от писмо, получено от родител на дете, живеещо в чужбина, което имаше възможност да участва в последната група от летните ни занимания:

"Уважаема г-жо Евтимова,
Уважаема г-жо Тодорова,
Това лято нашият син Траян имаше удоволствието и честта да бъде част от вашата първокласна група на "Геймърите", където той успя да се въплъти в света на 3D технологиите. Благодаря на целия екип от сърце за безценните моменти, емоциите и най-вече за това, че с този курс ни подарихте безброй нови знания.
Трогнати сме от вниманието, с което колегите от сектор  „Автоматизация” и Сектор „Детски” се отнасяха към децата. Старателно подбраните занимания и теми, техническата база и отличната подготовка на Павел Горанов и Кристиан Гайдаров, вдъхновиха Траян да се учи да програмира.
Горещо  препоръчвам тази група на всички родители, които  искат децата им да се докоснат до технологиите по начин, който ще обогати техния свят, знания и умения.
Пожелаваме на Вас и прекрасния екип  здраве, успехи, креативност и вдъхновение, с които да радвате децата още дълго време. 
 
С Уважение,
Станимира Попова"

Оценката Ви е важна за нас и ни стимулира да бъдем още по-полезни в своята работа. Екипът на библиотеката благодари за писмото на Станимира Попова и за полученото доверие на всички родители!