• EnglishEnglish
Отключи енергийния си потенциал. Рецепти за щастие
15 ноември 2023 г.

В Заседателната зала на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ при изключително голям интерес Ценка Местанска представи книгата си „Отключи енергийния си потенциал“. Развълнувана от срещата с русенци, тя сподели, че е осъществила една от своите мечти: „тази зала да бъде препълнена и тук тя да представи книгата си“.

Книгата е плод на дългогодишен труд в областта на психологията, хомеопатията, Аюрведа и китайската медицина. Нейната цел е да научи хората как да се справят с ежедневния стрес и да им помогне да бъдат здрави и успешни. В нея авторката дава осем мисловни модела, чрез които всеки сам може да изчисти емоционалните причини за различни болести. Когато заучиш тези мисловни модели и си ги казваш всеки ден с потупвания по „петте магически бутона“, можеш да се самолекуваш и да усетиш вкуса на здравето.

В рамките на вечерта последователи на Ценка Местанска разказаха за проблемите, с които са се борили и справили успешно.

Ценка Местанска сподели с присъстващите някои енергийни техники и практики, които помагат да се постигне пълна промяна. Важно е да се грижим за здравето, красотата си, за междуличностните отношения; да изхвърлим негативните емоции и да сме настроени положително. За всичко това има мисловни модели и упражнения, които тя описва в своята книга.

Вечерта премина под акомпанимента на китара в изпълнение на Нина Петрова – ученичка в ХІІ клас на Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“.