• EnglishEnglish
Сглобяваме пъзели от движения и ритми
10 юли 2019 г.

Дванадесет деца стартираха обучението за кей поп танци на 17 юни. Момичетата и момчетата с интерес се запознаха с новия стил в музиката. Ръководителят на групата Анабел Попова разказа на участниците какво е характерно за този вид танци и защо е основала BRAVE DANCE STUDIO в нашия град.

Анабел Попова е завършила Национално училище по Изкуствата в Русе с профил класически танц и Национална музикална академия - София като балет-майстор педагог.

Участниците с желание разучаваха стъпките на сложния танц към песента "Good boy" на групата Gd X Taeyang. Дeн през ден всички заедно добавяха и сглобяваха ритмичните движения. Децата бързо запомняха и успяха да научат още един момичешки танц на групата Black pink, който сами си избраха към песента "Kill this love" и част от момчешки танц на групата Stray kids към песента " Miroh".

Как се случи всичко това и как протече цялото обучение може да проследите в youtube канала на библиотеката 

За всички, които не успяха да се включат в тази група, ви информираме, че BRAVE DANCE STUDIO и Анабел Попопва Ви очакват всеки вторник и четвъртък от 18:00 ч. и 19:00 ч. в СУ "Йордан Йовков". За повече информация: 0895132106; bravedancestudio21@gmail.com Анабел Попова.