• EnglishEnglish
Скритата истина за конопа и здравето. Голямото завръщане.
29 ноември 2019 г. 17:30 ч. – 19:00 ч.
фоайе, ет. 2

До 1930 година 80% от продадените лекарства в аптеките са били базирани на канабис.

Множествена склероза, диабет, Алцхаймер, рак, инсулт и инфаркт, аутизъм… и много още болести категорично се повлияват. Уникалното растение съдържа всички 20 аминокиселини, включително всички 9 незаменими аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани в организма и трябва да бъдат погълнати с храната, балансира нивата на кръвната захар, повишава имунитета и  енергията на тялото, регулира холестерола и храносмилателния тракт, намалява кръвните тромби с 50 %.

Тайни срещи биват устройвани между световните финансови гиганти. Конопът е заплаха за техните операции за милиади долари и бива обявен за опасен. За да останат капиталите им непокътнати, конопът трябвало да се изличи от лицето на Земята. Печалбите  са по-важни за индустриалци, магнати, концерни и т.н. Всички сортове коноп се приравняват с Марихуана и отглеждането им се криминализира в цял свят. Така през септември 1937 конопът е обявен за незаконен. Здравето от конопа е ЗАБРАНЕНО!

ВЕЧЕ НЕ Е ТАКА!

След 2013 година все повече страни разрешават лечението с коноп. И в България също. Не говорим за Марихуана, а за коноп.

Заповядайте, за да знаете!