• EnglishEnglish
Събуждане 17
02 декември 2017 г.

Мисленето определя нашата реалност, битие днес, очакване за утре, действителност която сами творим. Да помислим преди да сме помислили за какво ще мислим. Не е игра на думи. Пробвайте, вложете енергия и увереност и ще получите успех. Ако се колебаете, ако ви е страх от резултата, ако прогнозирате отрицателен резултат, няма да го чакате дълго, защото той вече бърза към вас.

Почистване на фините тела и нива на съзнанието. Освобождаване от личните дълбоки страхове, обиди и грехове, осъзнати или дълбоко спотаени, за които не мислим, наши и на предците от родовете ни. С двете медитации които направихме постигнахме баланс и равновесие. Практика на дишене дзогчен - път към решаване на много здравословни проблеми.

Създаване навици за нови дихателни практики. Научаваме все повече за здравословното дишане.

Кой ни показва стъпките, пътеката, пътя и как да го извървим?

Красимир Гечев е Човек на знанието, Ментор по себепознание и себереализация на Човека, Учител по Айкидо, Будител. През септември 2013 г. Красимир Гечев достига спиране на дишането с физическо тяло за повече от 10 часа. Впоследствие още няколко пъти е преминавал в състояние на продължително спиране на дишането с физическо тяло. В периода след 2013 г. за голям период от време не е ползвал твърда храна и вода. Един от резултатите от всичко това е 100 % регенериране на тяло му.

 

Богомила Христова е Изследовател на себе си и света, Творец на реалности, Вдъхновител. Богомила има сериозни достижения по пътя на промяна формите на енергийно обезпечаване на тялото, като неползване на твърда храна и вода за повече от 6 месеца, както и спиране на физическото дишане за период от 20 минути по системата дзогчен. Като Берегиня управлява процесите на взаимодействието ни с невидимия свят.

Още по темата