• EnglishEnglish
Събуждане 20
10 март 2018 г.

Мисленето определя нашата реалност, битие днес, очакване за утре, действителност която сами творим. Да помислим преди да сме помислили за какво ще мислим. Не е игра на думи. Пробвайте, вложете енергия и увереност и ще получите успех. Ако се колебаете, ако ви е страх от резултата, ако прогнозирате отрицателен резултат, няма да го чакате дълго, защото той вече бърза към вас. Ние променяме света с мислите си.

Да се опитаме да създадем нова реалност, с положителен знак, без отрицателни внушения. За България! Каквото желаем, да го напишем все едно е вече факт. Да бъде!
Ние живеем в прекрасна свободна от всички и всякакви въздействия страна. Нашата забележителна история ни прави горди българи и ние ще останем в България. Няма да я напуснем. Нашата икономика, култура, образование, наука - всички те са във възход. Българите се завръщат в Родината си, за да бъде тя отново млада и бързо развиваща се. Всички работят усърдно за просперитета на България с цялата си енергия и отдаденост. Българската икономика е във възход. България е духовен център с висока енергия и потенциал, еталон за следване от другите страни и народи. Така да бъде!  

Семинарът се води от Красимир Гечев и Богомила Христова.