• EnglishEnglish
ТАТКО, ОБИЧАЙ МЕ
15 февруари 2019 г. 17:30 ч. – 19:30 ч.

"Татко, обичай ме" е новата книга на писателя Александър Урумов, който по естествен начин разкрива себе си в нея. Самият той дава оценка на своята творба: "Откровено споделяне за бащинството от личен опит, в първо лице. Една книга, написана да разбива бариери в отношенията бащи-деца и да разтопява ледове в сърцата на родители и на деца. България има нужда от бащи!"

Създадена, за да докосва най-съкровенните нотки на човешкото сърце, книгата ще ви пренесе в личния свят на автора. Къде са бащите днес ? Как обичат децата си ? Каква е отговорността на съвременния мъж, съпруг и син в днешното общество от променящи се морални, духовни и семейни ценности ? Какво наследство оставя бащата с пример и думи - вяра, слово и характер ? Въпроси, търсещи отговори. 

"Татко, обичай ме" отговаря на всички тях в отделни сентенциозно озаглавени глави: „Трудностите се решават с лице към тях, а не с гръб!“; „Бъди благороден!“; „Прошката е свобода.“;  „Бъди пръв! Не си жали труда!“; „Бащината любов и подкрепа са могъщи съюзници на всяко дете.“;  „Не попивайте безплодните дървета в градините на вашите взаимоотношения.“; „Всичко истинско се постига въпреки всичко фалшиво.“;  „Любовта на бащата е земният образ на небесното великолепие.“;  „Само здравото дърво на характера може да понесе тежките плодове на таланта.“;  „Ако искате да растете - преодолявайте бариерите в себе си!“

Заповядайте! Ние ще Ви очакваме!