• EnglishEnglish
Тринадесетият ключ, енергийна чистота, тайнствен проход на времето, слънчево дишане и ...
18 май 2018 г.

Срещата на Тина Електра с русенската публика започна с една Молитва за България, ритуал за баланс между мъжката и женската енергия, единение на българите, въздигане на децата и на Майката земя. Авторката представи своите книги “Тринадесетият ключ”, "Слънчево дишане" и "Приказка за най-голямото богатство" (в съавторство с Ясен Рилски). Запозна присъстващите със система от знания, медитации и упражнения за опознаване на енергетиката на човешката душа и възстановяване на енергийните системи на човека. Време е да опознаем следващото ниво от своята лична човешка енергетика и да напишем светлата история на Земята.

"Ако наистина искаме този свят да стане по-добър, по-чист и по-прекрасен за живеене, трябва да започнем с промяна на своя вътрешен свят, на себе си, но не само на думи, а на най-ключовото – на енергийното ниво. Ето защо най-важна в живота ни се оказва Вътрешната Енергийна Чистота, която ни свързва с Вечността".

Тина Електра говори за човешката енергетика, отношенията между хората, за енергетиката на случващото се в България в момента, каква е връзката между вътрешния свят на човека и онова, което той проявява в своя живот в третото измерение, за вътрешния дизайн на душите и защо е необходим той, както и по много други интересни теми.