• EnglishEnglish
Цялостната етеризация на личния живот - начин за пребиваване в 21 век
16 май 2019 г.

На 16 май 2019 г. в Регионална библиотека „Любен Каравелов“ Клуб „Здраве“ проведе поредната си сбирка на тема „Цялостната етеризация на личния живот, като начин на пребиваване на човека в ХХІ век“. За трети път инж. Митко Ненков застана пред публиката, след темите за магнитната вода и за хумата –знания от предците ни, които не прилагаме, не използваме. 

Той запозна аудиторията с основните свойства на етера, който свързва и трансформира енергиите между Слънцето и Земята, подобрява жизнените функции на човека - метаболизъм, имунитет и хомеостаза. Гостът разкри няколко тайни. Една от тях е как да извлечем етер чрез храната, водата и дишането. Малко познатият елемент постъпва директно чрез  зеници, ирис, кожа, ходила, длани, ушни миди. Най-добър приемник на етера са водата и слънцето. Известно е, че обикновено хората дишат повърхностно. Направените изследвания от учени  показват, че чрез ендогенно дишане (вътрешно дишане), наречено още златно, се лекуват около 300 заболявания. Много хора по света, които го практикуват се радват на добро здраве. 

Съвременният начин на живот и използването на новите технологии са предпоставка за обездвижването ни. Инж. Митко Ненков даде ценни съвети за необходимостта от движение, практикуване на гимнастиката  Хаду, паневритмия, приемане на  хума и природосъобразно хранене.