• EnglishEnglish
„Къде е Душата в театъра на живота“ и „Мелодията на Душата и Прехода на Земята“
07 април 2023 г. 17:30 ч. – 18:30 ч.
Читалня (синя) първи етаж

На 7 април (петък) в 17:30 ч. в Читалня (синя) І етаж писателката Надежда Писарова, известна с псевдонима Ниопеа Минтара, ще представи пред русенци две книги: „Къде е Душата в театъра на живота“ и „Мелодията на Душата и Прехода на Земята“.  Тя споделя, че пише своите творби под диктовката на духовен учител от друго измерение, Мастер Кираел, който е от Великата ложа на посветените учители от Великото бяло братство. Под негова диктовка пише първата книга, а след година и втората. Водеща линия е темата за еволюционния преход и как човешката душа се проявява в него. „Къде е Душата в театъра на живота“ е ръководство за този преход, а „Мелодията на Душата и Прехода на Земята“ разкрива как се проявява човешката душа в него. Задачата  на твореца е да помогне на човечеството за прехода и истините, които трябва да се разбулят. За да имаме еволюция, се нуждаем от промяна.

Надежда Писарова е родена във Варна. Любовта към писането е от ученическите й години, а интересът към темите отвъд тялото и разума я довежда до нова житейска кауза. От 2015 г. тя започва да приема информация от Учителя Кираел, като част от житейската й мисия да предава неговите послания за хората под творческия псевдоним Ниопеа Минтара.

Ако имате интерес към темите за прогреса на човешката душа и еволюционните изменения на планетата, Ниопеа Минтара ви очаква на 7 април в 17:30 ч. в Читалня (синя) І етаж на библиотеката.