• EnglishEnglish
„Семейно танго“ със Стоичко Миличин
04 април 2023 г. 18:00 ч. – 19:00 ч.
фоайе ІІ етаж

На 4 април (вторник) в 18:00 ч. във фоайето на ІІ етаж известният пловдивски психотерапевт Стоичко Миличин ще представи пред русенци новата си книга „Семейно танго“.

За книгата: В  свят на егоизъм не е лесно да свържеш съдбата  си с друг човек. Връзката с партньора е несравнимо по-дълбока и интензивна от всичко в живота. За да направим съвместна стъпка, трябва  много силно да усещаме любимия и взаимно да се настроим в общ ритъм. Липсата на разбиране блокира отношенията  и води до разпада им. Любовта не търпи нерешителност, невнимание, страх и жестокост. Страхувайки се да разкрием себе си и партньора, не можем да направим и крачка към съвместното щастие.

Точно като в тангото.

Известният пловдивски психотерапевт, преподавател и консултант, увлекателно открива пред нас правилата и стъпките на любовния танц.

След бестселъра си „Огледало без рамки“, където ни отведе по пътя на личното щастие, новата му книга ни подарява рецепта за семейно благоденствие. И още повече – уникалният му стил, който носи наслада от всяка отворена страница.

 

Стоичко Миличин е дипломиран магистър психотерапевт в областта на индивидуалната психология. С дългогодишен опит и квалификация придобита в България и Русия.

Основни направления на дейност: лични кризи, страхове, депресивни състояния, преодоляване на зависимости, семейна терапия. Бизнес психология.

Как да танцувате вашето „Семейно танго“, наслаждавайки се на много любов и страст, ще ви научи Стоичко Миличин на 4 април в 18:00 ч. Очакваме ви с автора във фоайето на ІІ етаж на библиотеката.