• EnglishEnglish
С Иван Кръстев на приключение по света
31 май 2023 г.

На 30 май Иван Кръстев – финансист и блогър, но също така професионален пътешественик, мечтател и откривател, разходи русенските любители на приключения в райските кътчета на остров Пукет. Тайланд е само част от книгата „Професия Пътешественик“ – сбор от пътуванията му из познати и непознати кътчета по света. Гостите на срещата съпреживяха емоциите на Иван сред красива природа и местни забележителности, скандални атракции и хилядолетни традиции и обичаи. Иван Кръстев сподели своите приключения в екзотичната страна, екстремните преживявания като да бъдеш в една клетка с тигър, да яздиш слон, да се движиш сред маймуни като внимаваш да не ти откраднат вещите.  

Във възникналия непринуден разговор авторът разказа и за най-екзотичните храни и плодове на Тайланд, даде съвети как да си организираш най-сигурно и евтино екскурзия в желана дестинация по света, препоръча за какво да внимаваш в непозната страна.

В книгата „Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“, освен остров Пукет, читателят ще  намери още осем разказа за градове и държави на четири континента. Тя е трета книга от уникалната поредица „Чудни пътешествия с Екрие“ на издателство Ecrier.

По традиция на библиотеката Иван Кръстев получи читателска карта на посланик на културния институт, а закупилите книгата получиха автограф от него в края на срещата.