Здраве във всеки дом. Постижимо ли е?
15 юни 2017 г.

Продуктите на Нуга бест са създадени от естествени материали и помагат на всички органи и системи на човешкото тяло. Повечето от тях могат да се употребяват ежедневно в домашни условия за масаж и самомасаж, за пречистване на водата, за активиране на двигателната и други системи, подпомагат сърдечната дейност и кръвообращението.

Турманиевата керамика е основата на продуктите за здраве Нуга бест. В състава и влизат: германий, елван, вулканични камъни,турмалин. Ползите за правилно функциониране на човешките органи и системи са многобройни, но ще споменем само някои: подобрява кръвообращението и храненето на клетките, нормализира обмяната на веществата, премахва умората, стимулира имунната система, извежда токсините от организма, излъчва топлината на дълговълновите инфрачервени лъчи. 

За да ни запознае подробно с ползите за нашето здраве и дълголетие, Клуб „Здраве” покани  Гинка Георгиева, ръководител на екипа в Нуга бест – Русе, която направи презентация и отговори на въпроси свързани с темата. За повечето от присъстващите знанието за тази технология и техника за здрав живот, бяха не само познати, но и изпитани в салона на Нуга бест - Русе. Гости на вечерта споделиха своя опит от уредите, които ползват и имат в домовете си. Да имаш на разположение уред за собствена употреба е много удобно. Да си пожелаем тази възможност, заради самите нас и нашето здраве.